Menu
Your Cart
20% OFF on all products Shop now

Μηχανήματα

ΠεριγραφήΤο Microdermabrassion συνδυάζει αποτελεσματικά τις τεχνικές της δερμοαπόξεσης με την ενδοδερμία. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μια νέα εξελιγμένη θεραπεία για το πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ αλλά και το σώμα. Αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. ..
0,00€
Ex Tax:0,00€
ΠεριγραφήTo laser με τα 3 μήκη κύματος (755nm / 808nm / 1064nm) Γιατί ονομάζεται Laser Τριών Κυμάτων; Τα συνηθισμένα διοδικά laser περιορίζονται σε ένα μήκος κύματος, το οποίο, όπως είναι φυσικό, δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό σε όλους τους τύπους δερμάτων και τριχών. Τα Laser τριών κυμά..
0,00€
Ex Tax:0,00€
Περιγραφή3 Τεχνολογίες σε 1 Μηχάνημα! ·         Vacuum-RF ·         RF Ραδιοσυχνότητες ·         Cavitation Tο Vacuum-RF είναι το απόλυτο σύστημα λιπογλυπτικής σ..
0,00€
Ex Tax:0,00€
..
0,00€
Ex Tax:0,00€
ΠεριγραφήΠολυλειτουργικό μηχάνημα με 6 διαφορετικές κεφαλές που συνδυάζει 6 διαφορετικές τεχνικές για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα, ανώδυνα και αποτελεσματικά. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της μικροδερμοαπόξεσης με τη δύναμε κενού αέρος και τη πίεση του νερού, της οξυγόνωσης, και της αντιγήρανσ..
0,00€
Ex Tax:0,00€
ΠεριγραφήΗ LED φωτοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, η οποία ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματος χρησιμοποιώντας μια ειδική μάσκα υψηλής τεχνολογίας, που εκπέμπει χαμηλού επιπέδου παλμούς με κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο, κυανό, ιώδες και λευκό φωτισμό προσφέροντας φως έως και τρ..
0,00€
Ex Tax:0,00€
ΠεριγραφήΕνδοδερμία 3ης γενιάς συνδυαστική τεχνολογία με Infrared led, RF & Cavitiation. H τελευταία λέξη στην αποτελεσματικότατη τεχνική της ενδοδερμίας που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το λίπος. Διαθέτει: 3 διαφορετικά μεγέθη κεφαλών για την ενδοδερμία Hλεκτρικά περιστρεφόμενα rol..
0,00€
Ex Tax:0,00€
ΠεριγραφήΤο CyberPro είναι πολλά περισσότερα από μία Κρυολιπόλυση. Εκτός από τέσσερις εύχρηστες κεφαλές και το απλούστερο πρόγραμμα λειτουργίας, συνοδεύεται από μία κεφαλή για RF και μία κεφαλή Cavitation. Όσο κι αν η Κρυολιπόλυση ο βασικός μηχανισμός, είναι ο συνδυασμός και των τριών τεχνικών..
0,00€
Ex Tax:0,00€
ΠεριγραφήTo Derma Roller αφήνει το δέρμα σφριγηλό και σφιχτό, μειώνοντας παράλληλα την ακμή, τις ουλές, τις ρυτίδες στο πρόσωπο αλλά ακόμα και την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες σε περιοχές του σώματος. Ο κύλινδρος  έχει σχεδιαστεί με βελόνες υψηλής ποιότητας και εργονομική, αντιολισθητική λαβ..
0,00€
Ex Tax:0,00€
ΠεριγραφήΦορητή συσκευή μεσοθεραπείας με μικροβελόνες ιδανική για προβλήματα όπως ρυτίδες, ουλές, αποχρωματισμό, ραγάδες. Η συσκευή διαπερνά το δέρμα και έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα αλλά και βάθος που κυμαίνεται μεταξύ 0-3.0mm, ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή. Οι βε..
0,00€
Ex Tax:0,00€
ΠεριγραφήΤο EMS είναι ένα επαναστατικό μηχάνημα παθητικής γυμναστικής που επιτρέπει την αύξηση της μυϊκής μάζας ενώ ταυτόχρονα μειώνεται το λίπος. Με ανώδυνοτρόπο αποκτάται ανασηκωμένους γλουτούς, γραμμώσεις και σφιχτό σώμα προσομοιάζοντας τις ασκήσεις του γυμναστηρίου στο ένα δέκατο του χρόνου ..
0,00€
Ex Tax:0,00€
ΠεριγραφήΗ τεχνική του Εστιασμένου Υπέρηχου φέρνει την επανάσταση στο χώρο της ομορφιάς. Βελτιώσεις που πριν μερικά χρόνια μπορούσαν να γίνουν μόνο με το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου, τώρα είναι εφικτές αναίμακτα και με τη λιγότερη δυνατή ενόχληση.Η θεραπεία διαρκεί ελάχιστα λεπτά αλλά τα αποτελ..
0,00€
Ex Tax:0,00€
ΠεριγραφήΤο IPL είναι ακρώνυμο των αγγλικών λέξεων Intensive Pulse Light (Έντονο Παλμικό Φως). Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της αποτρίχωσης και της ανάπλασης. Η ενέργεια του μήκους κύματος του, έχει αποδειχθεί ότι έχει την μεγαλύτερη απορροφητικότητα από τη μελανίνη κ..
0,00€
Ex Tax:0,00€
ΠεριγραφήH Πρεσσοθεραπεία αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο για την τόνωση του λεμφικού και κυκλοφορικού συστήματος, την αποτοξίνωση του οργανισμού,την βελτίωση του μεταβολισμού και την πρόληψη προβλημάτων που δημιουργεί η καθιστική ζωή και η ορθοστασία. Είναι η ιδανική θεραπεία λεμφικής αποσυμφό..
0,00€
Ex Tax:0,00€
..
0,00€
Ex Tax:0,00€
..
0,00€
Ex Tax:0,00€
..
0,00€
Ex Tax:0,00€
..
0,00€
Ex Tax:0,00€
..
0,00€
Ex Tax:0,00€
text_pagination
Μηχανήματα