Σταφυλοθεραπεία – Χαλάρωση – Ευεξία – Λιπόλυση – Αποτοξίνωση

Κατηγορία: Kleraderm θεραπείες σώματος

Προϊόντα θεραπείας Kleraderm για το ινστιτούτο:

1. Grape Microgranules 500gr.
Peeling με κόκκους σταφυλιού.
2. Flowers Energy Aromatic Water 250ml.
Αρωματικό νερό φυσικής ενέργειας λουλουδιών.
3. Drainage Synergy 50ml.
Συνεργία με κυπαρίσσι, λεβάντα, γεράνι.
4. Bacchus Energy 5x3gr.
Ενέργεια σταφυλιού.
5. Synergy of Spices 2000gr.
Πλούσιο μίγμα με σκόνες φυτικής ενέργειας.
6. Grape seed Nature Oil 500ml.
Φυσικό λάδι από σπόρο σταφυλιού.
7. E.o.Incenso 20ml.
Φυσικό αιθέριο έλαιο λιβανιού.
8. E.o.Ylang Ylang 20ml.
Φυσικό αιθέριο έλαιο λουλούδι των λουλουδιών
9. E.o Patchouly 20ml.
Φυσικό αιθέριο έλαιο πατσουλί.
10. Nature Butter Call the Emotions 450ml.
Φυσικό butter για τέλεια αδιαβροχοποίηση.

Μεθοδολογία:

  1. Ενεργοποιούμε το σώμα με Flowers Energy Aromatic Water.
  2. Σε ένα κεραμικό μπολ βάζουμε 20ml από το Grape Seed Nature Oil και προσθέτουμε από 3 σταγόνες από τα αιθέρια έλαια Incenso, Ylang-Ylang, Patchouli. Ζεσταίνουμε το μίγμα και προσθέτουμε το Grape Microgranoules. Φιλτράρουμε και απλώνουμε τα μικροσφαιρίδια του σταφυλιού σε όλο το σώμα. Κάνουμε ένα απαλό peeling με ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Τυλίγουμε με νάυλον και αφήνουμε για 10΄. Ξεπλένουμε προσεκτικά με βρεγμένα σφουγγάρια ή πετσέτες.
  3. Εφαρμόζουμε μερικές σταγόνες Drainage Synergy στις περιοχές των λεμφαδένων (άκρα, μασχάλες, βουβώνες, μαστούς, αστραγάλους) κάνοντας ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.
  4. Παρασκευή Μάσκας. Σε 700 ml χλιαρό νερό διαλύουμε το μισό περιεχόμενο μιας φιάλης Bacchus Energy και προσθέτουμε 200gr Synergy Of Spices. (Μπορούμε να διαφοροποιήσουμε την πυκνότητα του πολτού προσθέτοντας ή αφαιρώντας νερό.) Απλώνουμε ομοιόμορφα τη μάσκα με ένα πινέλο και τυλίγουμε με σελοφάν. Αφήνουμε για 30΄περίπου. Ξεπλένουμε με άφθονο νερό.
  5. Κάνουμε μασάζ με το ζεστό λάδι από σταφύλι που έχουμε στο κεραμικό μπολ, δίνοντας στο σώμα τα ευεργετικά αποτελέσματα της σταφυλοθεραπείας και των αιθέριων ελαίων στην αποτοξίνωση και ενάντια στη λιπόλυση.
  6. Απλώνουμε σε όλο το σώμα το Nature Butter Call the Emotion δίνοντας στο σώμα μια μοναδική αίσθηση και μία ασπίδα προστασίας, δεσμεύοντας τα ενεργά συστατικά της θεραπείας και μπαίνουμε στο υδρομασάζ.

Προτεινόμενες Εφαρμογές:

  • 8-12 εφαρμογές με συχνότητα 1-2 φορές την εβδομάδα.

Δραστικά Συστατικά:

Grapes, guarana, caffeine, theophyline, aloe, bluebottle, honey, karite butter, sour orange, camomile, rose, mallow, alhea, sunflower oil, sweet almond oil, peanut oil, vanilla essential oil, Ylang Ylang essential oil, juniper essential oil, geranium pip oil, patchouli essential oil, incense essential oil.